Пожертвувати

Благодійну акція «Сади перемоги» завершено

Благодійну акція «Сади перемоги» завершено

Близько тижня тривала підготовка та реалізація благодійної акції «Сади перемоги», які втілював БО Фонд громади міста Дубна "Добробут" на території міста Дубна та району.

Насправді, ця подія є не лише благодійною акцією, але й повноцінним проєктом, який став реальним завдяки співпраці із польськими партнерами Fundacja im. Braci Sołuńskich - Cyryla i Metodego. Ця організація ще у березні оголосила заклик про збір насіння серед простих польських фермерів з метою надання допомоги та підтримки для українців у час військового протистояння. Таким чином, було зібрано та передано у місто Дубно насіння різних культур: буряка, моркви, цибулі, капусти, огірків, гороху, квасолі, редьки тощо.

Після поширення інформації про старт благодійної акції буквально за 2 дні було зібрано понад 90 заявок від жителів міста Дубна та району про бажання отримати допомогу у формі садивного матеріалу. Одержувачів було повідомлено про дату та час видачі насіння та в короткі строки проведено його роздачу. Були навіть люди з різних громад району, які подали заявки, але не мали можливості прибути до міста Дубна у вказані терміни, тому на їхній запит доставка була проведена через сервіси поштової відправки Укрпошти та Нової Пошти.

Висловлюємо подяку Fundacja im. Braci Sołuńskich - Cyryla i Metodego за підтримку та співпрацю. Окрема подяка Сергію Гаврилюку за ініціативу та чудову ідею, а також за організацію доставки насіння безпосередньо до міста Дубна.

Фонд висловлює вдячність Наталії Якобчук та Володимиру Тимощук за підтримку зв’язків із заявниками а також Віктору Гаврилюку за надане приміщення для прийому людей та підтримку благодійної акції.

Основне, що в ході благодійної акції люди отримали посильну та доступну допомогу, яка, сподіваюся, допоможе підтримати у відповідний спосіб життя людей в умовах війни.

Слава Україні!


Вхід
Забули пароль? Відновити.
У мене немає акаунта Зареєструватися
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Авторизація
Відновлення паролю
Вкажіть електронну пошту, на яку ви реєстрували обліковий запис і ми надішлемо інструкцію як встановити новий пароль
Підпишіться на розсилку новин