Пожертвувати

Фонд громади міста Дубна "Добробут" отримав грантову підтримку від Global Fund for Community Foundations

Фонд громади міста Дубна "Добробут" отримав грантову підтримку від Global Fund for Community Foundations

З перших днів повномасштабної війни, БО Фонд громади міста Дубна "Добробут" працює для допомоги та забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб, які постраждали від військових дій.

Перших два місяці робота була зосереджена виключно на гуманітарному напрямку аби забезпечити базові потреби людей, які прибували до міста Дубна, рятуючись від військових дій. Починаючи з квітня, актив Фонду почав цікавитися питаннями надання психологічної допомоги для тих людей, які її потребують.

Запит про потребу в наданні психологічної підтримки та допомоги, яку сформувала БО Фонд громади міста Дубна "Добробут" підтримала міжнародна благодійна організація Global Fund for Community Foundations. Завдяки отриманому гранту можна протягом кількох місяців подбати про психологічний стан людей, які постраждали від агресії окупантів.

Найближчим часом Фонд оголосить про початок набору охочих отримати психологічну допомогу у форматі групових занять. Стежте за анонсами та повідомленнями на сторінці БО Фонд громади міста Дубна "Добробут"

.

Вхід
Забули пароль? Відновити.
У мене немає акаунта Зареєструватися
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Авторизація
Відновлення паролю
Вкажіть електронну пошту, на яку ви реєстрували обліковий запис і ми надішлемо інструкцію як встановити новий пароль
Підпишіться на розсилку новин