Пожертвувати

Під час передноворічної зустрічі були представлені нові члени мережі

Під час передноворічної зустрічі були представлені нові члени мережі

Національна мережа розвитку локальної філантропії оновила склад правління та наглядової ради. Нові члени були представлені під час передноворічної зустрічі.


НОВА ГОЛОВА ПРАВЛІННЯ

ДАР’Я РИБАЛЬЧЕНКО (Україна)

Громадська діячка, фандрейзерка та консультантка з організаційного розвитку. Має понад 5 років роботи та волонтерської діяльності у громадському секторі. Має навички роботи з проєктами в соціальній сфері, управління партнерськими відносинами, контролю та моніторингу проєктів. Має значний досвід у роботі з грантовими програмами, організації навчальних заходів, конференцій та консультацій. Була учасницею у міжнародних волонтерських проєктах, має навички міжкультурного спілкування. Займала посаду віце-президента з управління талантами та вміє якісно координувати команди, мотивувати та надавати якісні рекомендації. Має почесний статус випускниці міжнародної молодіжної організації AIESEC. Випускниця фонду К. Аденаура. Стипендіатка програми Leadership Lab 2022 від German Marshall Fund of the United States.

НОВІ ЧЛЕНИ НАГЛЯДОВОЇ РАДИ

АНАСТАСІЯ САЙФЕРС (Україна-США)

Громадська діячка, експертка у сфері освіти, ґендерної рівності, регіонального та місцевого самоврядування. Президентка ГО «Європейська Асамблея жінок-депутатів», засновниця національного конкурсу «Кращі жіночі ініціативи України». Офіцер Ротарі Клубу Київ Інтернешнл. Діюча експертка проекту «Жінки у владі» програми USAID. Стипендіатка і випускниця літньої школи Гарвардського Університету (США). Випускниця Аспен Інституту, програми «Добре врядування» 2019-2020. Переможниця рейтингу «100 успішних українців» 2020 року. Нагороджена Верховною Радою України за «Заслуги перед Українським народом». У 2014 році адмініструвала найбільшу благодійну акцію в історії України з допомоги родинам загиблих на Майдані. Кошти 56 млн грн, зібрані у рамках програми, було передано 104 родинам загиблих.


МАРКУС БРАНД (Австрія-Швеція)

Експерт з міжнародного права та розвитку, який п’ять років працював керівником програми ПРООН з демократичного врядування в Україні (2015-2020). На цій посаді працював з багатьма державними установами, громадянським суспільством та партнерами з приватного сектору по всій Україні, а також був прихильником Цілей сталого розвитку в порядку денному реформ України. Зараз він працює в International IDEA у Стокгольмі. Він має попередній досвід роботи в багатьох країнах Європи та Азії та має ступінь доктора права у Віденському університеті.


ГЕННАДІЙ НАДОЛЕНКО (Україна)

Український дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол України. Директор Дипломатичної академії при МЗС України. 10 років був Надзвичайним і Повноважним Послом України в Державі Ізраїль, до цього був керівником торговельно-економічної місії у складі Посольства України в США, керівником департаменту інформаційних стратегій Інформаційної служби Секретаріату Президента України, керівником департаменту забезпечення виконання конституційних повноважень Президента України в інформаційній сфері та іміджевої політики Секретаріату Президента України, а також другий-перший секретар Посольства України в США, аташе відділу США і Канади Управління країн Європи та Америки МЗС України та ін.


ВЕРОНІКА ОЛЕНА МАРЧУК (Польща)

Президентка "Міжнародної Амбасади Жінок-Підприємниць" в Україні. Членкиня Регіональної палати юридичних радників у Варшаві. Членкиня Наглядової ради Польсько-Української Фундації Співпраці ПАУСІ. Членкиня Польської академії кіно. Власниця продюсерскої компанії "Sting Communication". Організаторка багатьох значущих польсько-українських подій: Театрального фестивалю українського театру в Польщі, концертів Океану Ельзи, Kozak System, інших артистів, матчу ОБОХ НАРОДІВ (OBU NARODÓW) на Національному стадіоні у Варшаві на Євро-2012, Доброчинних і соціальних проектів проти насильства над жінками та акцій для дітей, суспільної кампанії в Україні "ЛЮБИШ – НЕ БИЙ!" 2013/2014. Письменниця.





НОВИЙ ЧЛЕН ПРАВЛІННЯ

ОЛЕКСАНДР КОБЕЦЬ (Україна)

Громадський активіст, релігієзнавець, один із засновників та виконавчий директор громадської організації "Асоціація Української Миротворчої Школи". Координатор проектів в Херсонській області з дослідження людської безпеки та ідентичностей. Працював головним спеціалістом відділу комунікації з інститутами громадянського суспільства управління внутрішньополітичної діяльності Департаменту з питань внутрішньої та інформаційної політики Херсонської обласної державної адміністрації. У 2019 році керував проєктом «Комунікаційна стратегія Мін’юсту — шлях до взаємодії з громадськістю».




Вхід
Забули пароль? Відновити.
У мене немає акаунта Зареєструватися
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Авторизація
Відновлення паролю
Вкажіть електронну пошту, на яку ви реєстрували обліковий запис і ми надішлемо інструкцію як встановити новий пароль
Підпишіться на розсилку новин