Пожертвувати

Рух молодіжних банків України

Рух молодіжних банків України

19-22 серпня представники молодіжного банку ініціатив міста Стрий відвідали місто Бар на Вінниччині. Візит відбувся у рамках проєкту Національної мережі розвитку локальної філантропії “Рух молодіжних банків України”.

Стрий представляли лідери МБІ фонду громад "Рідня": Яна Гішта, Мар'ян Дубляник та координатор Святослав Сурма.

Голова правління Фонду громади Барського району “Барі” Роман Мошарський залучив до неформального спілкування з гостями більше 10 членів свого Фонду.

Стрияни привезли із собою книгу успішних історій, вінниччани ділилися значними подіями свого молодіжного життя, демонструючи сталість власного розвитку МБІ. З'ясувалося, що обмін досвідом може бути надзвичайно цікавим процесом, коли збираються однодумці, а знання і творчість переплітаються позитивними емоціями. Такі зустрічі надихають на нові ідеї і заряджають енергією для їх реалізації.

Проект «Рух молодіжних банків України: просування культури філантропії та залучення молоді до громадянського суспільства» відбувається за підтримки ІСАР Єднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Вхід
Забули пароль? Відновити.
У мене немає акаунта Зареєструватися
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Авторизація
Відновлення паролю
Вкажіть електронну пошту, на яку ви реєстрували обліковий запис і ми надішлемо інструкцію як встановити новий пароль
Підпишіться на розсилку новин