Пожертвувати

Використання інструментів for Nonprofits

Використання інструментів for Nonprofits

Фонд громади Херсона "Захист" створив навчальний відеокурс із запуску та використання інструментів Google for Nonprofits і Microsoft for Nonprofits в діяльності ОГС, який допоможе громадським організаціям і благодійним фондам працювати більш ефективно й забезпечити організації самозарадність у будь-якій кризовій ситуації. Курс складається із 10 уроків.

Доступ до курсу за посиланням:

https://zahyst.ks.ua/course/

Епідемія COVID-19 стала непростим випробуванням на міцність та спроможність громадських організацій і благодійних фондів пристосовуватися до несприятливих обставин. Ті з них, які не спроможні були адаптуватися до кризової ситуації, або загальмували, або навіть перестали існувати.

Робота в нових екстремальних умовах гостро виявила проблему необхідності цифрової трансформації з використанням програм, безкоштовний доступ до яких надають для неприбуткових організацій громадянського суспільства Google та Microsoft.

Запропонований відеокурс допоможе громадському сектору зробити вагомий крок стратегічного організаційного розвитку, працювати сучасно та більш ефективно, забезпечити організації самозарадність у будь-якій кризовій ситуації.

Відеокурс є основою. Він дозволить визначити основний вектор роботи в процесі цифрової трансформації громадських організацій та допоможе трансформувати звичну роботу команд в онлайн формат.

Цей відеокурс складається із двох блоків: Google та Microsoft. У них покроково показується, як ОГС приєднатися до програм, які пропонують відомі компанії для неприбуткових організацій, та яким чином розпочати роботу.

Вхід
Забули пароль? Відновити.
У мене немає акаунта Зареєструватися
Реєстрація
У мене вже є аккаунт Авторизація
Відновлення паролю
Вкажіть електронну пошту, на яку ви реєстрували обліковий запис і ми надішлемо інструкцію як встановити новий пароль
Підпишіться на розсилку новин